Behandling af skæv penis

Er du ked af din ”krummerik”, eller giver din skæve penis måske endda ligefrem anledning til besvær ved seksuel aktivitet? Så er der hjælp at hente her hos os. 

Indholdsfortegnelse

Behandling af skæv penis

Vi har nemlig specialiseret os inden for behandling af krum eller skæv penis ved hjælp af fokuseret ShockWave terapi – en behandlingsform som også anvendes i forbindelse med behandling af impotens. Skæv penis forårsaget af Peyronies sygdom er en af de tilstande som kan behandles på denne måde. Og det endda med stor succes.

Få hjælp til udretning af skæv penis hos Rejsningsbesvær.dk

Her i klinikken kan du være sikker på, at det udelukkende er fagfolk, som forestår din behandling. Jeg hedder Christine Pontoppidan og har siden 1990 drevet klinikken Rejsningsbesvær.dk. Min uddannelsesmæssige baggrund er kiropraktor, og jeg har i mere end 29 år praktiseret kiropraktik i Århus. Inden for de seneste år har jeg beskæftiget mig med ShockWave terapi, blandt andet i forbindelse med behandling af impotens og skæv penis.

Vi kan fremvise en høj succes- og tilfredshedsfaktor blandt vore klienter, som har gennemgået et fuldt behandlingsforløb og oplevet de langsigtede resultater. Du kan få yderligere information om priser på behandling her (link til ”Priser”).

Få hjælp til skæv penis

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du, døjer med kosmetiske problemer forårsaget af skæv penis, har vanskeligt ved at gennemføre samleje på grund af krummerik eller har smerter eller rejsningsproblemer fordi din penis er krum eller skæv. Kontakt os og få uforpligtende rådgivning.

Behandling af skæv penis med ShockWave terapi

Peyronies sygdom, en tilstand, der fører til unormal krumning, smerter i penis og ofte rejsningsproblemer eller besvær ved at gennemføre et samleje, kan være en kilde til betydelig bekymring og ubehag for mænd. Sygdommen opstår, når der dannes plak eller arvæv i penis, hvorved denne bliver trukket skæv. Du kan læse mere om Peyronies sygdom her.

Det er muligt at behandle skæv penis med kirurgi, men der findes også andre behandlinger, som er mere skånsomme. En af de mere lovende behandlingsmetoder, der har vundet opmærksomhed i de senere år, er fokuseret ShockWave terapi – en innovativ og smertefri behandlingsform, som giver holdbare resultater, og som hverken kræver medicin eller kirurgiske indgreb.

Hvad er ShockWave terapi?

ShockWave terapi er en ikke-invasiv behandlingsmetode, der anvender lydbølger til at fremme heling og kardannelse samt reparere beskadiget væv. Når det handler om Peyronies sygdom har denne behandlingsform fokus på at reducere arvæv (plak) og derved forbedre penis’ funktion.

Til ShockWave terapi anvendes et særligt apparatur, som betjenes af en autoriseret behandler. Ved selve behandlingen sendes lydbølger med lav intensitet direkte mod de berørte områder af penis. Disse lydbølger fremmer blodgennemstrømning og regenerering af væv.

Når de fibrøse plakaflejringer, der forårsager krumningen, udsættes for ShockWave terapi, vil disse nedbrydes. Det betyder, at de strukturer, der giver anledning til skæv penis, rettes ud. Og samtidig fremmes dannelse af nyt, sundt væv samt blodkar, hvilket forbedrer penis’ funktion.

Lad ikke krummerik ødelægge dit sexliv

Er din penis skæv, og har det betydning for din seksuelle funktion? Så kan det være, at ShockWave behandling er noget for dig. Send os en kort besked via denne kontaktformular, og bliv ringet op af en af vore behandlere.

Hvilke fordele er der ved ShockWave behandling af skæv penis?

En af de største fordele ved at anvende ShockWave behandling i forbindelse med behandling af skæv penis forårsaget af Peyronies sygdom er, at denne behandlingsform er 100% ikke-invasiv. Det betyder, at du slipper for et kirurgisk indgreb med alle de risici og gener, dette kan indebære.

Samtidig er ShockWave terapi fri for bivirkninger. Du oplever højst lidt rødme og ømhed i det berørte område. Og dette er billigt sluppet i forhold til de komplikationer, der kan tilstøde i forbindelse med et kirurgisk indgreb.

Hvordan foregår en ShockWave behandling af penis?

Måske er du lidt bekymret over hvorvidt en ShockWave behandling vil være lidt for hård kost for et af de mest følsomme områder på kroppen. Men du kan være ganske rolig. 

ShockWave terapi er så godt som fri for smerte og ubehag. De fleste patienter oplever minimalt ubehag under behandlingen, og der er ingen betydelig nedetid efter hver session.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

ShockWave behandling af krummerik består typisk af flere sessioner, som kan vare mellem 15 og 20 minutter hver. Antallet af nødvendige sessioner kan variere afhængigt af hvordan patienten responderer på behandlingen, samt selvfølgelig problemets omfang og sværhedsgrad.

Hvis du gennemfører et fuldt behandlingsforløb, er der rigtig gode muligheder for såvel reduktion af krumheden som forbedret erektion og seksuel funktion. Dette skyldes såvel reparation af det beskadigede væv som den øgede blodgennemstrømning, der er en konsekvens af dannelse af nye blodkar i penis.

Bestil en tid til samtale om ShockWave behandling

Her hos Rejsningsbevær.dk påbegynder vi aldrig et behandlingsforløb uden en indledende konsultation. Ring til os bestil tid på tlf 86 13 22 23 – så booker vi dig ind hurtigst muligt. 

Det er selvfølgelig vigtigt at påpege, at menneskers kroppe reagerer forskelligt på medicinske behandlinger. Dette gælder også for ShockWave terapi, hvor effektiviteten kan variere afhængigt af en række faktorer såsom alder, sygdommens sværhedsgrad og varigheden af tilstanden.

Størrelsen, placeringen og hårdheden af plakken dannet i forbindelse med Peyronies sygdom kan påvirke, hvor godt behandlingen virker. Meget store eller mere forkalkede plakker kan være sværere at behandle effektivt med ShockWave terapi, og kan kræve flere behandlinger end forventet, lige som resultatet måske ikke bliver som forventet.

I nogle tilfælde kan ShockWave terapi være mere effektiv, når den anvendes i kombination med andre behandlingsformer som medicin eller fysioterapi. Det er under alle omstændigheder vigtigt, at du afstemmer dine forventninger i overensstemmelse med en sundhedsfaglig vurdering af din tilstand.

Hvis du er usikker på hvorvidt ShockWave kan hjælpe dig af med din krummerik, er du velkommen til at booke en uforpligtende konsultation her i klinikken. Ring på tlf. 86 13 22 23 eller send os en mail på info@rejsningsbesvaer.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.