Warning: The magic method MediclinicMikado\Modules\Header\Lib\HeaderFactory::__wakeup() must have public visibility in /customers/b/b/7/rejsningsbesvaer.dk/httpd.www/wp-content/themes/mediclinic/framework/modules/header/lib/header-factory.php on line 38 Impotens Behandling | Shockwave Behandling af Erektil Dysfunktion

Shockwave behandling imod Impotens

Mit navn er Christine Pontoppidan, jeg er uddannet i USA på Palmer College of Chiropractic i 1989. Jeg er kiropraktor og har mere end 29 års erfaring som praktiserende autoriseret kiropraktor i Århus.

Jeg specialiserer mig i behandling af Erektil Dysfunktion (Impotens) med fokuseret shockwave terapi.

Christine Pontoppidan

Hvordan foregår behandlingen?

Shockwave-behandling starter med en opstartssamtale for at vurdere egnethed. Behandlingen foregår med et apparat, der anvendes på penis og mellemkød for at øge blodcirkulationen og reducere forkalkninger.

Den smertefrie behandling udføres diskret og varer ca. 15 minutter. Typisk kræves 5-10 behandlinger, og forbedringer kan mærkes efter 5 behandlinger uden gener efter endt behandling.

For at komme i betragtning:

Behandling anbefales til mænd med langvarig impotens/ED, der påvirker seksuel aktivitet, samleje, stimulering og ejakulation. Dette inkluderer mænd med positiv eller begrænset reaktion på medicin, samt dem, der oplever impotens som bivirkning af visse lægemidler.

Eksklusionskriterier er neurologiske sygdomme og kræft inden for de sidste 5 år.

Resultater efter behandlingen

Effekt af behandlingen kan vise sig allerede efter ca. 3 uger. Den samlede gevinst af behandlingerne vil vise sig efter 10-12 uger, da det er den tid, ny-kardannelsen tager. Der kan måles øget blodgennemstrømning allerede efter to behandlinger.

Langtidsvirkningen ser ud til at holde mindst 6 mdr., jvf. udenlandske studier.

Hvad koster en behandling?

Du skal som minimum købe 6 behandlinger for at få en synlig effekt, derfor har vi lavet følgende startpakke hvor du sparer 50 kr. pr. behandling:

250,- kr. – For (sygehistorie) og planlæggelse af forløb
650,- kr. – Pr. behandling ved køb af 6 behandlinger

Pris i alt for startpakke kr 4.150,-

Ønsker du kun at få en Anamnese og planlæggelse af behandlingsforløb samt en enkelt behandling, så koster det 1.000,- kr.

Se videoer

Se hvordan en shockwave behandling af impotens ser ud, af Prof. Dr. Med. Lars Lund fra Odense – Advarsel Grafisk indhold

Hør Michael Donovan, Medical Doctor fra Greater Boston Urology, snakke om Impotens og Shockwave behandling

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan hjælpes, og hvem kan ikke?

Vi behandler ikke, hvis der er cancer eller neurologiske lidelser i- og omkring penis og prostata. Stort set alle andre kan få et positivt udbytte af behandlingen. Succesraten er 75-85%. Behandlingen er smertefri og symptomfri.

Hvor lang tid virker behandlingen?

Internationale studier viser, at patienter der ikke har tilstødende lidelser, som f.eks. diabetes, for 76% vedkommende stadigt er potente 2 år efter behandlingen.
Patienter med diabetes, afhængeligt af sværhedsgraden af diabetes, mister potensen tidligere.

Er det en god ide af få faste opfølgende behandlinger?

Varigheden af behandlingen er meget individuel. Det er den enkelte patient, der selv kan mærke, når det igen begynder at gå den forkerte vej med potensen, og på det tidspunkt er det en god ide, at få opfølgende behandlinger.

Mister kvinder ikke lysten til sex når de bliver ældre?

Nej, vil være det korte svar.
Internationale studier viser, at for kvinder i 60 års alderen har ca. 25% helbredsmæssige problemer i forhold til sex, og ca. 25% har mistet lysten til sex. Der er et ret stort sammenfald i disse to grupper, så langt over 50% af kvinder over 60 år, er stadigt seksuelt aktive.

Hvad er årsagerne til impotens?

Langt den hyppigste årsag til impotens er forkalkning af blodårerne til og i penis. Jo ældre vi bliver, jo mere forkalker vi. Mindre blod i penis gør det vanskeligt både at opnå og bevare en tilstrækkelig god rejsning, til at et samleje kan gennemføres.
Tilstanden kan forværres af lidelser som diabetes, svær overvægt, rygning, dårlig grundform, bækkenbunds problemer, nogle former for medicin, for megen alkohol, stress, sorg, præstationsangst og depression.

Hvor udbredt er impotens?

Omkring 50 års alderen har ca. 50% af alle mænd oplevet problemer med potensen. Det er således en meget udbredt lidelse, men samtidigt også en meget tabubelagt lidelse. Mænd taler generelt nødigt om problemstillingen. Det betragtes som skamfuldt, et svaghedstegn, og som et tab af mandigheden som bør skjules for andre.

Forskellige Behandlingsmuligheder imod impotens

Ca. 50 % af alle mænd i 50erne har problemer med potensen. Impotens er således nærmest en folkesygdom, men desværre også en tabubelagt lidelse, som de der lider af den ikke taler om. En typisk oplevelse for mænd der oplever impotens, er som følger.

Behandling af impotens hos lægen

En mand konsulterer sin læge angående potensproblemer og oplever manglende information om årsager, symptomlindring og behandlingsmuligheder. Han får diagnosen erektil dysfunktion og en recept på piller, men føler sig ikke taget alvorligt. Desuden udskriver nogle læger medicin med impotens som bivirkning uden at informere om alternativer.

Andre medicinske behandlingsmuligheder

Der findes medicinske behandlingsmuligheder ud over tabletterne. Den ene er en mindre stift, som manden selv skal indføre i penis via urinrøret. Den anden mulighed er injektioner i skaftet af penis.
Ingen af disse metoder er særlig behagelig at udføre på sig selv, og fremmer ikke ligefrem lysten til sex.

Potensfremmende piller

Lægen informerer om, at der findes potensfremmende piller. De udvider blodkarrene for at lette erektion, men virkningstid og bivirkninger varierer. Mange mænd oplever aftagende effekt og tiltagende bivirkninger over tid. Pillernes indvirkning på følsomhed og udløsning er begrænset.

Shockwave behandling af impotens / ED

Shockwave er den nyeste måde at behandle impotens på. Hvor pillerne blot er symptom behandling, går shockwave ind og behandler årsagen til impotensen.

Shockwave regenererer desuden nerverne, således af der opnås forøget følsomhed i penis, og manden dermed igen kan få udløsning i forbindelse med samleje og onani.

Shockwave er en smertefri behandling, og den eneste kendte bivirkning er positiv. Behandlingen mindsker ofte mandens behov, for at stå op om natten for at lade vandet. Shockwave er en meget effektiv behandlingsform imod erektil dysfunktion. Succesraten er omkring 75% ved 5 behandlinger.