Warning: The magic method MikadoCore\CPT\PostTypesRegister::__wakeup() must have public visibility in /customers/b/b/7/rejsningsbesvaer.dk/httpd.www/wp-content/plugins/mkdf-core/post-types/post-types-register.php on line 28 Warning: The magic method MediclinicMikado\Modules\Header\Lib\HeaderFactory::__wakeup() must have public visibility in /customers/b/b/7/rejsningsbesvaer.dk/httpd.www/wp-content/themes/mediclinic/framework/modules/header/lib/header-factory.php on line 38 Warning: The magic method MikadoCore\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/b/b/7/rejsningsbesvaer.dk/httpd.www/wp-content/plugins/mkdf-core/lib/shortcode-loader.php on line 26 FAQ og spørgsmål om behandling af impotens med shockwave. | Rejsningsbesvær

Spørgsmål i forbindelse med behandling af impotens med shockwave.

Der er nogle spørgsmål der går igen, fra de mennesker som retter henvendelse til os, for at få afklaret hvorvidt shockwave terapi vil kunne afhjælpe deres potensproblemer.

 

Hvem kan hjælpes, og hvem kan ikke?

Vi behandler ikke, hvis der er cancer eller neurologiske lidelser i- og omkring penis og prostata. Stort set alle andre kan få et positivt udbytte af behandlingen. Succesraten er 75-85%. Behandlingen er sikker, effektiv og smertefri.

 

Hvor lang tid virker behandlingen?

Internationale studier viser, at patienter der ikke har tilstødende lidelser, som f.eks.diabetes, for 76% vedkommende stadigt er potente 2 år efter behandlingen.
Patienter med diabetes, afhængeligt af sværhedsgraden af diabetes, mister potensen tidligere.

 

Er det en god ide af få faste opfølgende behandlinger?

Varigheden af behandlingen er meget individuel. Det er den enkelte patient, der selv kan mærke, når det igen begynder at gå den forkerte vej med potensen, og på det tidspunkt er det en god ide, at få opfølgende behandlinger.

 

Hvad er årsagerne til impotens?

Langt den hyppigste årsag til impotens er forkalkning af blodårerne til og i penis. Jo ældre vi bliver, jo mere forkalker vi. Mindre blod i penis gør det vanskeligt både at opnå og bevare en tilstrækkelig god rejsning, til at et samleje kan gennemføres.
Tilstanden kan forværres af lidelser som diabetes, svær overvægt, rygning, dårlig grundform, bækkenbunds problemer, nogle former for medicin, for megen alkohol, stress, sorg, præstationsangst og depression.

 

Hvor udbredt er impotens?

Omkring 50 års alderen har ca. 50% af alle mænd oplevet problemer med potensen. Det er således en meget udbredt lidelse, men samtidigt også en meget tabubelagt lidelse. Mænd taler generelt nødigt om problemstillingen. Det betragtes som skamfuldt, et svaghedstegn, og som et tab af mandigheden som bør skjules for andre.

 

Mister kvinder ikke lysten til sex når de bliver ældre?

Nej, vil være det korte svar.
Internationale studier viser, at for kvinder i 60 års alderen har ca. 25% helbredsmæssige problemer i forhold til sex, og ca. 25% har mistet lysten til sex. Der er et ret stort sammenfald i disse to grupper, så langt over 50% af kvinder over 60 år, er stadigt seksuelt aktive.